Barbercity 10+ uit 84 reviews op Google

Suncity – Zonnebank in de Oosterpoort Groningen

Jouw ultieme zonnestudio voor een perfecte, gelijkmatige en stralende bruine tint! Gevestigd in hetzelfde pand als Barbercity, bieden we jou een uitstekende zonnebankervaring met onze Ergoline Excellence 800 zonnebank.

Meeuwerderweg 64, Groningen

Zonnebank reserveren
Ik heb gebruik gemaakt van de overheerlijke Zonnebank Echt een aanrader!!

Carola via Google

Zonnebank in Groningen

Gevestigd in hetzelfde pand als Barbercity, bieden we jou een uitstekende zonnebankervaring met onze geavanceerde Ergoline Excellence 800 zonnebank.

Reserveer nu eenvoudig en snel je zonnebanksessie online en geniet van een ongeëvenaarde bruiningssessie. Voor slechts €12,50 kun je 20 minuten ontspannen en een prachtige, gelijkmatige kleur krijgen over je gehele lichaam.

Om je bruiningsresultaat te versnellen, bieden we ook snelbruiners aan in sachets en flessen. Geef je huid een extra boost met onze sachets van €5 per stuk of investeer in een eigen fles voor €35.

Behoudt een mooie zomerse gloed, ongeacht het seizoen. Boek vandaag nog je afspraak bij Suncity en ervaar onze zonnebanken. 

Zonnebank reserveren
est. 2020

Barbercity

Barbercity, dé barbershop in Groningen voor mannen die op zoek zijn naar kwalitatieve en stijlvolle haarverzorging. Barbercity is in 2020 opgericht door
Mees Beijersbergen van Henegouwen, een gepassioneerde ondernemer die zijn liefde voor het kappersvak omgezet heeft in een bloeiend bedrijf.

Over ons

Mees

Eigenaar - Barbier

Oosterpoort

Filmon

Oopgeleid barbier

Oosterpoort

Jean

Barbier

Oosterpoort